niedziela, 11 marca 2018
Zdrowe wiosenne śniadanie
Nikt mi tej weekendowej przyjemności nie odbierze
Choćby nad miasto naciągnęły złowieszcze chmury i sypnęło marcowym śniegiem,
choćbym za późno wstała i miała tysiące spraw do nadrobienia,
choćby domownicy twierdzili,
że nie jedli nic pysznego od tygodnia,
to się nie poddam.
Weekendowe śniadanie to moja mała
wielka przyjemność,
cotygodniowy rytuał dobroci dla siebie samej.
Zdrowe wiosenne śniadanie
jajecznica smażonana łyżce masła
posypane rzeżuchą
plastry mozzarelli obłożone kolorową papryką podsmażoną na oliwie
kawałki sałaty
wieloziarniste bułeczki
müsli z jogurtem naturalnym z truskawkami i mango
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Takie kolorowe śniadanie to aż chce się jeść ;) super to wygląda!
OdpowiedzUsuńW wolnej chwili zapraszam na swojego bloga kulinarnego: klik <3
Dziękuję, na pewno zajrzę 😀😘
Usuń